Elekes Réka

Gyógytornász

  • FDM terápia
  • Köpöly
  • Flossing
  • Kinesio tape
  • Funckionális tréning

Elekes Réka vagyok, gyógytornász diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetemen végzem a mester képzést Fizioterápia szakon. Gyermekkorom óta az életem szerves részét képezi a mozgás, 13 évig balettoztam. A tánccal szerzett tapasztalatom motivált, hogy jobban megismerjem az emberi test anatómiáját és működését.

Munkámat a Honvéd kórházban kezdtem, ahol több osztályon is volt lehetőségem dolgozni. 2 éve pedig az Országos Traumatológiai Intézetben dolgozom a rehabilitációs osztályon. Munkam során fontosnak tartom, hogy minden páciensem számára a legmegfelelőbb, egyénre szabott terápiában részesüljön az állapotának és a céljainak megfelelően. Ezért a saját szakmai fejlődésére is odafigyelek, hogy minél hatékonyabban tudjak segíteni. Továbbképzéseim között szerepel a funkcionális tréning, mely rendkívül izgalmas számomra, és remekül alkalmazható mozgásszervi problémák esetén. Továbbá az FDM, a flossing, és a köpöly technika melyek alkalmazása akár azonnali mozgásjavulást és fájdalomcsillapítást eredményez.

Forduljanak hozzám bizalommal, akár már meglévő mozgásszervi panaszról akár, megelőzésről, a helyes mozgásminták elsajátításáról legyen szó.