Bánkövi Julianna

Gyógytornász

  • Typaldos módszer (FDM-Fascia Disztorziós Modell)
  • Fascia Tréning
  • McKenzie "A"
  • Kinesio-Tape
  • Mulligan manuál terápia
  • Medical Flossing terápia

Bejelentkezés: +36 30 951 4468

2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. A mozgás mindig is életem fontos része volt, kezdve a művészi tornával, majd folytatva az úszással és a versenyszerű atlétikával. Szakdolgozatomnak témája is az atlétika és az itt jellemző sérülések kutatása és megelőzése volt.

Egyetem után Törökbálinti Kórházban kezdtem el dolgozni. A klinikum széles területéről érkező betegeket kezeltem: traumatológia, neurológia, ortopédia, belgyógyászat, reumatológia és pulmonológia.

Nagyon fontosnak tartom, hogy tudásom mindig napra kész legyen, folyamatosan tanuljak, ezért egyetem óta rengeteg továbbképzésen, kongresszuson vettem részt és az aktuális módszereket, kutatásokat is követem mindig.

Bátran keressenek különböző gerinc- és tartásproblémákkal, háti-, nyaki-, és egyéb ízületi panaszokkal. Ezek nagy része megelőzhető, de ha már kialakult a fájdalom, akkor is visszafordítható a folyamat, megszüntethetők a panaszok.

Tapasztalattal rendelkezem különböző traumatológiai, reumatológiai problémában, műtétre felkészítésben, műtét utáni rehabilitációban.

Segítséget tudok nyújtani a sportsérülések utáni rehabilitációban, megfelelő felkészítésben a sportba való vissza térésre. Emellett fontosnak tartom hangsúlyozni a sérülések, vagy esetleges újra sérülések megelőzését, problémákat, diszfunkciókat feltérképezve, így már akár az esetleges problémák kialakulása előtt is keressenek bizalommal.

Gyermekekkel is fordulhatnak felém bizalommal, hogy együtt feltérképezzük a különböző tartási, gerinc, és egyéb mozgásszervi problémákat, és ezeket minél hamarabb korrigálni tudjuk.

Mielőtt el kezdenénk a közös munkát, alapos állapotfelmérést végzünk, melyben egy beszélgetés és minden részletre kiterjedő vizsgálat során feltérképezzük a problémákat, megfogalmazzuk a közös célokat, terápiás tervet. Fontosnak tartom, hogy mindig jó hangulatban teljenek a tornák, kezelések, bizalmas, nyugodt légkör alakuljon ki.

Bejelentkezés: +36 30 951 4468